BAS JO10-1 - Sparta Nijkerk JO10-8 : 10-4

BAS JO10-1 10 - 4  Sparta Nijkerk JO10-8
6-4-2019, 09:00 uur

Koude zaterdagochtend

Het is een koude zaterdagochtend met regen en hagelbuien. Maar dat deert de jongens van BAS niet. Na de warming-up worden de posities ingenomen.

Thomas is 1e helft keeper. Gelijk in de eerste minuut is het raak. Joost maakt 1-0. Het veld wordt steeds natter. Het lijkt wel voetballen op een spons. Dan volgt er een vrije trap voor ASVD. De jongens van BAS vormen een muurtje. Helaas ASVD scoort en het is 1-1. Daarna volgen al snel de 1-2 en 1-3 door ASVD. Oei dat gaat niet goed. Thijs grijpt in en met een mooie kopbal maakt hij een doelpunt. Stand is 2-3. ASVD gaat door met scoren en het staat al snel 2-4. Dat laat Joost niet op zich zitten en bam!!! doelpunt. En BAS staat weer op 3-4. Daar heeft ASVD echter snel weer antwoord op en is het 3-5. Julian werkt hard en maakt een mooi schot op doel. Vlak voor rust maakt Thijs de 4-5. Wat spannend zeg !

Tweede helft gaat Julian op doel. BAS maakt dan snel de gelijkmaker. Jurre scoort de 5-5 na mooie assist van Joost. Daarna volgt Thijs met doelpunt nummer 6 en Jur maakt doelpunt nummer 7. Mooie pass van Joost op Thomas en Thomas scoort doelpunt nummer 8. Daarna volgt ASVD met 8-6. Waarop Thomas deze onmiddellijk weer neutraliseert met doelpunt nummer 9. Er wordt hard gevoetbald en gestreden. BAS gaat maar door met doelpunten maken. Twee mooie doelpunten van Marc en staat het al snel 11-6. Nog een doelpuntje van ASVD. 11-7. Thomas reageert onmiddellijk en is het alweer 12-7. Jurre zorgt voor de laatste 3 doelpunten en wedstrijd eindigt in 15-7.

Nog even penalties schieten, daarna lekker douchen en chips van jarige leider Floris en thuis schoenen drogen onder de verwarming.