ASV Dronten JO10-3 0 - 3  BAS JO10-1
1-12-2018, 09:45 uur
Burgemeester Dekker Sportpark, Educalaan 1 Dronten

Oost Flevolandse derby

Het is zaterdag 1 december, de Oost Flevolandse derby uit tegen het grote ASVD, waar spelers gedrild worden en verliezen geen optie is. Vermoedelijk staat deze wedstrijd al maanden rood omcirkeld op de kalenders van de trainers van BAS.

Zonder Jorden en Nik, Thomas die als reserve begint, gaan we van start. We beginnen goed, er wordt goed overgespeeld.
Na een tactische wissel van Leander, komt Thomas het veld in op de spitspositie en scoort even later de 0-1. Het lijkt een mooie pot te worden en al gauw scoort Marc de 0-2. De mannen hebben er zin in en houden met gemak stand en gaan met deze stand de rust in. ASVD laat dit niet zomaar gebeuren en zet zijn team om. ASVD begint dan ook sterk aan de 2e helft, maar onze mannen blijven geconcentreerd spelen in hun positie en blijven de aanval zoeken. Julian schiet van afstand op de paal, Thijs schiet net naast vanuit een corner. De definitieve klap wordt gegeven door Marc 0-3 en dat is dan ook de eindstand.

Wat hebben de mannen geweldig gevoetbald, mooie aanvallende acties, de keepers Thijs en Joost hielden hun doel leeg.