BAS JO10-1 3 - 15  Swift '64 JO10-1
3-11-2018, 09:00 uur

BAS JO10-1 tegen Swift JO10-1

Zaterdag hadden onze jongens de eer om als eerste op het prachtig aangelegde kunstgrasveld te spelen.

Een derby tegen Swift schept altijd verwachtingen. Tijdens de warming-up zagen we wel dat de tegenstanders iets groter waren dan onze jongens maar misschien konden we dat met ons technisch surplus en vlijt compenseren.

Helaas, de tegenstander was toch een maatje te groot. Na een goed begin met goed verdedigend werk van ons en enkele uitvallen wist Swift de overhand te krijgen en enkele doelpunten te zetten.
Na het eerste kwart, enkele tactische wissels en omzettingen wisten onze jongens aardig terug te komen door doelpunten van de broertjes Joost 2 keer en Mark een keer. Er leek een kanteling te komen maar Swift herpakte zich na rust en scoorde weer enkele doelpunten.

Het laatste kwart probeerden we weer voor een keerpunt in de wedstrijd te zorgen maar helaas. Er werd goed verdedigd en verschillende malen de aanval gezocht zonder het net van Swift te vinden. En er moet gezegd worden, de jongens van Swift waren behalve hun lengte ook technisch vaardig. Uiteindelijk werd het wat geflatteerd 3-15 voor Swift.