6-10-2018, 10:45 uur
De Wiltsangh, Sportlaan 1 Nunspeet

Zonnige zaterdagmorgen in Nunspeet

Zaterdagmorgen 6 Oktober togen we naar VV Nunspeet, sportpark De Wiltsangh. Het is een mooie zonnige zaterdagmorgen en via een toeristische route door Nunspeet komen we aan. Gauw de kleedkamer zoeken en omkleden. Vol goede moed naar het veld en daar volgt er een uitgebreide warming-up. Thijs schiet ondertussen Jordan in.

10.45 spieren warm en klaar voor de wedstrijd. Thijs als linker aanvaller en Nik als rechter aanvaller werken keihard om de bal richting doel te krijgen. Na een reeks uitstekende reddingen van Jordan, goede stoppers en kopbal van Mark, weet Nunspeet toch 1-0 te scoren. De jongens blijven doorwerken, waardoor Thijs kan uitbreken richting doel Nunspeet. Geen doelpunt maar wel een goede kans gecreëerd. Na de eerst time-out blijven Jur , Jurre en Thomas het proberen de tegenstander met vereende krachten tegen te houden en weer ontstaat er een goede kans voor Thijs. Joost blijft ook hard doorwerken in de aanval. Op de één of andere manier willen de ballen vandaag niet het doel in. Het wordt 4-0.

Tijdens de rust peptalk van Floris. Iedereen is weer op scherp en beginnen we aan de 2e helft. Jur moet weer flink aan de bak als aanvallende verdediger en Mark wordt nu ingezet als aanvaller. Joost weet nu uit te breken en schiet op doel. Weer een hele mooie kans. Onze superkeeper Jordan blijft ondertussen veel ballen tegenhouden van Nunspeet. Als we beginnen aan het laatste deel van de wedstrijd is het 6-0. Julian en Thomas hebben een aantal voortreffelijke verdedigingsacties. De jongens blijven doorstrijden. Thijs en Jurre blijven geconcentreerd doorspelen en weten zo weer kansen te creëren. Helaas, ondanks het harde werken, wil het niet lukken vandaag. Het wordt 7-0 voor Nunspeet.

We gaan terug naar Biddinghuizen met, z’n allen patat eten en kijken bij de wedstrijd van trainer Leander.