BAS JO10-1 1 - 14  VVOG JO10-3
29-9-2018, 09:00 uur

Gehaktdag

Zaterdag 29 september. Een thuiswedstrijd was het deze keer. Onze jongens troffen voor de tweede keer in twee weken de spelers van VVOG, dit keer in de competitie.

Tijd om indruk te maken hadden de jongens helaas niet, in de 4e minuut hadden de tegenstanders er al 3 in liggen. Doelpunten vielen aan de lopende band, echter niet in de goede goal…. Even later ging het spel wel weer de goede kant op waar het dit keer onze Marc was die in de vijfde minuut scoorde! Zijn prachtschot via zijn knie gaf onze jongens moed, wat goed te zien was in de acties die daarop volgden. Na een goede redding van Jurre kwam er een mooie aanval via Marc en Thijs. De snelheid zat er goed in en het spel ging door. Nogmaals werd er een aanval opgebouwd door mooi samenspel van Marc, Thijs en Julian. Een fraaie hoekschop van Julian volgde en de felle verdediging zette voort. De jongens herpakten zich.

Helaas had de tegenpartij meer geluk, ondanks de kans van onze jongens: Een prachtige aanval van Thijs, een mooie snelle actie van Thomas waarop al snel Julian in de aanval volgde met een lang schot die helaas net het doel miste. Ondanks goed keeperswerk van Jorden stond de teller al snel op 1-8. Toch niet weer patat voor Harderwijk??

Na de rust waren we de tel kwijt. Nik zette alles op alles door wel vier keer achter elkaar, samen met Joost, een mooie aanval neer te zetten. Helaas zat het niet mee.

Het spel vervolgde in de slotfase met meer kansen. Thijs, Jurre en Marc lieten een mooi samenspel zien en een pracht aanval van Joost bleef helaas onbenut.

Onze jongens hebben er, ondanks de 1-14, hard voor gewerkt. Volgende week geen gehakt maar patat!